آموزش طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه از کتاب آشپزی ایرانی سفارش کتاب 09128899770

آموزش طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه از کتاب آشپزی ایرانی سفارش کتاب 09128899770

آموزش طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه از کتاب آشپزی ایرانی سفارش کتاب 09128899770

16 روز پیش / 8

مواد لازم: بادنجان (با پوست قلمي )- 11 عدد (1200 گ) نمك ب.م.ل زرد‌چوبه (پودرشده)- 2 گ استاک گوشت (غلیظ) - 3 پ (750 م.ل) پياز‌داغ - 40 گ سير‌داغ -20 گ مغز گردو (آسیاب‌شده) - 200 گ شکر 1 ق.س کشک - 250 گ نعناع‌داغ - 3 ق.س روغن مایع ب.م.ل